NORGE RUNDT

8-dages tur

 • 3. – 10. juli 2022
 • Pris pr person i dobbeltværelse 6595,-
 • Tillæg for enkeltværelse 1400,-
 • Sidste frist for tilmelding er 1 måned inden afrejse
 • Ring gerne for ledige pladser

Vi skal opleve

1. Dag: Vi starter turen med at nyde et rundstykke og en kop kaffe i bussen. Herefter går turen over Fyn mod Jylland og videre til Hirtshals. Herfra sejler vi til Kristiansand. Turen tager ca. 2 timer og 15 min. Vi kører nu mod Stavanger også kendt som Norges oliehovedstad. Vi skal udforske denne perle, der med sine betagende omgivelser med smukke fjorde og fjelde også har nogle af Europas bedst bevarede træhuse.

2. Dag: I dag skal vi se, hvad Stavanger har at byde på, og det bliver ikke kedeligt. Rejselederen tager os med rundt i byen, og vi skal naturligvis også besøge Norsk oliemuseum i Stavanger, som er et moderne, interaktivt museum, hvor du kan opleve, hvordan olie og gas blev til for millioner af år siden, hvordan råolie findes og produceres, og hvad disse ressourcer bruges til.

3. Dag: Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører mod Bergen. Vi følger den smukke kystvej og kommer til at sejle på Boknafjorden samt kører i Bømlafjordtunnelen, som er en undersøisk vejtunnel. Tunnelen går under Bømlafjorden mellem Dalshovda i Sveio kommune og Føyno i Stord kommune. Efter indkvartering på hotellet er det muligt at gå med rejselederen en lille tur rundt i byen.

4. Dag: Bergen, ”Fjordenes hovedstad”, er Norges andenstørste by, men med charme og karakter som en meget mindre by. Her er smalle brostensbelagte gader, huse der klamrer sig fast til fjeldsiden, fiskemarkedet, som i dag er Norges mest besøgte udendørs marked, og hvor du foruden fisk kan købe frugt og grønt, håndværk og souvenirs. Bryggen, som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, huser museer og små specialforretninger, gallerier og spisesteder. Til aften arrangerer vi en tur til fjeldtoppen Fløyen 320 meter over havets overflade. Det tager blot seks minutter at tage turen fra centrum til toppen med Fløibanen.

5. Dag: Efter morgenmaden pakker vi bussen og sætter kurs mod Gudevangen, hvor vi skal på et 2 timer langt fjordcruise, og det er ikke tilfældigt, at Nærøyfjorden også er på UNESCOs Verdensarvsliste. Et fjordcruise gennem denne smalle og smukke fjord giver os alle et minde for livet. Vi ankommer til Flåm, herefter går turen til vores næste stop nemlig det skønne Vestlia Resort i Geilo.

6. Dag: Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører mod Oslo. Vi skal overnatte på Scandic Holmenkollen Park Oslo, og dette område er en seværdighed i sig selv. På den berømte skihopsbakke Holmenkollbakken har der været afholdt konkurrencer siden 1892. Området er en af Norges mest besøgte turistattraktioner med over én million besøgende.

7. Dag: Vi skal på vores sidste dag i Norge opleve den smukke hovedstad Oslo. Vi kommer på en fantastisk flot byrundtur i bussen forbi flere seværdigheder her i blandt Vigelandsparken, Akershus fæstning, Operaen, Karl Johans gate og Slottet. Senere på dagen går vi ombord på skibet. Vi nyder den pragtfulde udsigt til Oslofjorden og den sidste aften sammen.

8. Dag: Efter vores store morgenbuffet og flotte udsigt fra Skibet, lægger vi til i København. Derefter går turen hjemover.

Prisen er inkl.

Vi forbeholder os mulighed for om nødvendigt at tilrette programmet efter forholdene samt naturens luner.

Påstigning

 • 05.30 / 13.40 Kalundborg v/ Stationen
 • 05.35 / 13.25 Næstved v/ Sct. Jørgens Park
 • 06.30 / 13.10 Korsør v/ Caspar Brands Plads
 • 05.55 / 13.05 Gørlev v/ Brugsen
 • 06.00 / 13.00 Fuglebjerg v/Bus Terminalen
 • 06.05 / 12.55 Høng v / Stationen
 • 06.20 / 12.40 Slagelse v/ Bus Terminalen
 • 06.50 / 12.10 Stenlille v/ Stationen
 • 07.00 / 12.00 Sorø v/ Elmebjergvej

Med forbehold for ændringer